Reviews

Geplaatst door Nelleke

Mijn huid was zo strak als een ballon na het gebruiken van de slakkengel. Echt een topper.

Geplaatst door Marja

Mijn vriendin had een heel slechte huid, veel acne littekens en grove porieen. 2 maanden nadat ze een pot voor haar verjaardag kreeg is haar huid helemaal opgeknapt. Ook mijn vriendin die in Jordanië in de woestijn leeft en daar regelmatig gezandstraald wordt, heeft er heel veel baat bij. Heel veel van mijn vriendinnen gebruiken het nu. Daarom bestel ik vandaag 6 grote potten .

Geplaatst door Irene

2 maanden geleden maar een potje van 50 ml slakkenwonder gekocht, gewoon om het uit te proberen. Ik had vaak last van een vale huid en oneffenheden en begon sneller last te krijgen van puistjes. Serieus..ik ben zo blij met dit spul !! Collega`s zeggen ook dat mijn huid straalt. Supertrots dat ik was toen ik over de Slakkenwonder vertelde  geen ander creme meer voor me!!

Geplaatst door Vicky Mil

Kritischer dan ik bestaat haast niet en deze post is voor de kritische mensen. Ik had een donker vlekje op mijn voorhoofd die maar niet weg ging dus ik dacht: `laat ik maar slakkenwonder` bestellen om te kijken wat het doet. Na 1 dag was de vlek weg !!! Ik keek na 1 dag in de spiegel en dacht: `waar is die vlek?` Op mijn wang had ik ernstige acne vorming die na 1 dag met 50% verminderd was. Deze creme is echt magisch voor de huid !!!

Geplaatst door Suus

Ik heb dit ooit een keer gekocht toen het een hype was. Ik was toen al enigszins te einde raad. Had van alles geprobeerd. Van acne producten van de drogist tot acne producten van de apotheek. Het hielp allemaal averechts. Het leek wel alsof ik er juist puistjes van kreeg. Bij dit slakkenwonder had ik zoiets van: ik probeer het nog 1 keer. Het zal wel niet werken, maar probeer het wel. Het is het eerste product wat mij versteld liet staan. Mijn huid werd rustiger. Rode plekken trokken weg. Mijn huid jeukte niet meer. En mijn puistjes werden zichtbaar minder. Binnen een week zag ik al verbetering. Zelfs in de zomer, toen ik het product aankocht, werden mijn puistjes steeds minder. Totdat mijn gezicht zo goed als schoon was. Dit is geen reclamespotje, slakkenwonder is geen wondermiddel. Laat ik dat voorop zetten. Maar in tegenstelling tot wat veel producten beloven, maakt dit product het echt waar. Mijn huid voelde echt een stuk beter aan en glom ook minder. Terwijl de meeste producten of te uitdrogend waren of juist te vet, is deze precies goed. Op een gegeven moment verkochten ze het niet meer in de winkel omdat de hype voorbij was. Maar ze hadden hem elders van een ander merk. Tot mijn verbazing begon ik bij dat merk een rode schilferige huid te krijgen. Het jeukte als een gek en de puistjes kwamen weer terug. Mijn huid begon talg als reactie te produceren. Waarna ik een tijd lang weer op zoek ging naar cremes waarvan er geen 1 aan mijn verwachting voldeed. Ik was dan ook blij toen ik deze weer tegenkwam op internet. Het punt met die andere slakkengel was dat het hoofdingredient alcohol denat was. Wat in het begin heel fijn werkt tegen puistjes. Die verdwijnen ermee als sneeuw voor de zon. Maar na een tijdje gaat het juist averechts werken. Ik ben dan ook blij dat ik mijn slakkenwonder weer gevonden heb op deze site.  Het product tegen een probleemhuid zoals de mijne.

Geplaatst door Bas

Ik gebruik de slakkenwonder nu al 2 jaar, het is echt de enigste gel en creme die ECHT werkt!! Ik heb al heel veel soorten creme gebruikt, stop met zoeken en probeer deze gel!! Geloof mij je huid ziet er echt top uit en de pukkels komen minder snel en verdwijnen zelfs helemaal! Na 2 jaar ben ik toch wel een geschikt iemand om hierover te mogen opscheppen want het is echt zo!! ECHT EEN TOP CREME!!!    ik zeg kopen

Geplaatst door Marja

Ik gebruik al jaren Slakkenwonder (m`n eerste potje van de tellsell reclame) Ondertussen wil ik niet meer zonder en gelukkig hoeft dat ook niet. Mijn huis straalt altijd, en er is geen oneffenheid te bekennen. Ondertussen heb ik met vriendinnen en collega`s het slakken”wonder” gedeeld en ook zij zijn allemaal laaiend enthousiast. Ik geef het nu ook als verjaardagskado (net 1 grote pot, en 2 kleintjes kado gedaan) Met een pot van 200 ml doe ik 5 maanden want je hebt echt maar weinig nodig, ik gebruik het 2x per dag.

Geplaatst door Nynke

Ik gebruik de slakkenwonder nu enkele maanden. Ik ben zwanger en mag zodoende niet et veel hormoonzalf gebruiken voor mijn eczeem. Dit heb ik sinds mijn derde en ik heb hiervoor echt al van alles geprobeerd. Het is echt een wonder middel. Het helpt enorm goed tegen de jeuk en de roodheid en droogheid is helemaal verdwenen. Ik moet het echter wel blijven gebruiken, anders komen de klachten terug. Maar ik ben zeer tevreden, ook omdat het mijn huid niet dunner maakt.

Geplaatst door Ellen

Na een poosje een andere creme te hebben geprobeerd, ga ik weer gauw beginnen met slakkenwonder! Een ideaal product tegen pukkeltjes, rimpels en andere huidprobleempjes!

Geplaatst door Marianne

Ik gebruik slakkenwonder nu een aantal jaar. Wanneer ik kijk naar foto`s van mezelf van 4 jaar terug en nu dan heb ik er nog geen rimpel bij gekregen, integendeel, mijn huid ziet er fantastisch uit. Ook al mijn oude acne littekens zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ieder wondje geneest ontzettend snel, dus daar gebruik ik het ook voor. Ik smeer het `s ochtends en `s avonds op mijn gezicht, hals en decolotee. Met een 200 ml pot doe ik zeker 3 maanden. Overdag gebruik ik nog wel een vochtregulerende dagcreme met een zonnefactor. Eindelijk mijn vriendinnen zover gekregen dat ze ook slakkenslijm op hun huid durven te smeren….en blij dat ze zijn met het resultaat!

Geplaatst door Vicky

Ik gebruik de gel nu al enkele maanden. Door mijn werk had ik altijd kloven op mijn handen. Ze waren ook erg ruw en voelde gewoon niet aangenaam. Ik kreeg vaak te horen gebruik een handcrème, en dat deed ik ook maar niets werkte! Ik heb oneindig veel soorten handcrèmes getest, tot van de apotheek toe, maar die pikten allemaal en hielpen niets. Toen ik op de markt slakkenslijmgel tegen kwam was ik sceptisch en vond het duur, maar ik wilde toch proberen, en wat een geluk dat ik dat gedaan heb! Heb nog nooit zulke zachte handen gehad, kloven weg! TOP!!!

Geplaatst door Angela

Ik gebruik Slakkenwonder nu al sinds 2008….:-) Ik geloofde er eerst niet in…Totdat ik het had gekocht… In 2008 heb ik een heel lelijk en groot litteken op mijn hand van een brandwond overgehouden. Toen ik op de markt een dame tegenkwam die Slakkenwonder verkocht, heb ik een klein potje aangeschaft om het uit te proberen op mijn litteken.. DIE IS DANKZIJ SLAKKENWONDER NA EEN HALF JAAR VOLLEDIG VERDWENEN!!! (jammer dat ik er geen voor of na foto`s van heb) Elk half jaar ging ik naar dezelfde markt om zo`n grote pot aan te schaffen. Het werkt echt!! Nu smeer ik het 2 maal daags op mijn gezicht, geen dag of nachtcreme meer nodig!!! Dat wilt toch elke vrouw??

Geplaatst door Rianna

Ik gebruik de slakkengel nu al maanden en moet eerlijk zeggen dat ik niet zonder kan. Ik merk gewoon verschil op het moment dat ik de gel gebruik. Mijn huid voelt zacht is niet droog en de gel trekt snel in. Ik moet zeggen echt een aanrader!!!!! Je moet de gel wel ongeveer 2 weken gebruiken om het verschil te ervaren. Je zult merken dat je daarna niet meer zonder kan!!!!!!!!

Geplaatst door Meta

Zeer snel in huis. Heerlijk gezichtsgel,je huid knap er echt van op. Je krijgt een gezonde teint,en mijn acne huid is weer herstelt. Het is prettig in gebruik! Voor mij de beste die ik ooit gebruikt heb

Geplaatst door Ineke

Ik heb net mijn pakje binnen, terwijl ik het gisteren had besteld.Lekker snel dus. Ben benieuwd hoe het bevalt.

Geplaatst door Rolf

Leuke website met goede informatie. Heb al vele sites vergeleken, maar kom dit “SlakkenWonder” niet goedkoper tegen op internet.

2 reacties op “Reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.