Slakkengel tegen rimpels

Bent u op zoek naar een middel om veroudering van de huid tegen te gaan? Probeer dan eens slakkengel tegen rimpels. Slakkengel zorgt ervoor dat uw huid heerlijk zacht en glad aanvoelt en heeft een sterk verjongende werking: dat is zelfs wetenschappelijk bewezen!De werking van slakkengel

Slakkenwonder is het eerste cosmetische product gemaakt van slakkengel en heeft in 2007 een award gewonnen voor het beste drogisterij product. Slakkengel heeft het vermogen om de huidcellen te herstellen en daarom is het geschikt voor ieder huidtype voor vrouwen, mannen én kinderen. Naast dat het wetenschappelijk is bewezen dat slakkengel tegen rimpels werkt, is slakkengel ook een erg geschikt middel om puistjes, eczeem en psoriasis tegen te gaan!

Genezende bestanddelen van slakkengel

Slakkengel bevat vele goede bestanddelen die zorgen voor het tegengaan en vervagen van rimpels, waaronder:

  • Alantonine heeft unieke genezende eigenschappen en zorgt voor herstel van de huidcellen;
  • Collageen zorgt voor de elasticiteit van de huid;
  • Hydroxy-azijnzuur geeft de huid een natuurlijke peeling;
  • Talloze vitamines die de huidcellen voeden.

Tevens is de slakkengel erg geschikt als een verzorgende dag- en nachtcrème en voor verjonging van de huid.

Slakkengel bestellen

Heeft u interesse in onze slakkengel en wilt u zelf ervaren of deze slakkengel tegen rimpels werkt? Bestel dan vandaag nog onze award winnende slakkengel in de webshop. Verkrijgbaar in 50ml en 200ml. Leveringen boven de 60 euro zijn gratis én u krijgt bij ons volumekorting: hoe meer potjes u bestelt hoe goedkoper.