Slakkenzalf kopen

Bent u op zoek naar een webshop waar u goede slakkenzalf kunt kopen? Dan bent u bij Slakkenwonder op het juiste adres. Slakkenzalf is een wonder-middel voor veel huidproblemen. Na een paar dagen gebruik van slakkenzalf, zult u merken dat uw acne/puistjes, eczeem of psoriasis aanzienlijk verminderen. Tevens is het wetenschappelijk bewezen dat slakkenzalf een verjongende werking heeft. Slakkenzalf heeft het vermogen om de huidcellen te herstellen en daarom is het geschikt voor ieder huidtype, voor vrouwen, mannen én kinderen.Er bestaan talloze middeltjes die beweren puistjes/acne tegen te gaan. Maar wist u dat slakkengel een natuurlijk wondermiddel is tegen acne? Slakkenwonder is een slakkengel, die ervoor zorgt dat uw huid na een paar dagen gebruik al egaler is. Naast dat slakkengel werkt tegen puistjes, maakt slakkengel uw huid ook heerlijk zacht én heeft het een verjongende werking! Slakkengel heeft het vermogen om de huidcéllen te herstellen en daarom is het geschikt voor ieder huidtype, voor vrouwen, mannen én kinderen.

Bestanddelen van slakkenzalf

Slakkengel bevat vele goede bestanddelen die puistjes tegengaan. De stof alantonine heeft bijvoorbeeld unieke genezende eigenschappen die zorgen voor herstel van de huidcellen. Collageen zorgt voor de elasticiteit en hydroxy-azijnzuur geeft de huid een natuurlijke peeling die de huid verjongt en vernieuwt. Samen met de vele vitamines die de slakkengel bevat, zal uw huid enkele dagen na gebruik aanzienlijk egaler en zachter zijn. Uw huid zal weer gaan stralen!

Over onze slakkengel

Slakkenwonder is het eerste cosmetische product gemaakt van slakkengel in Nederland en heeft in 2007 een Award gewonnen voor het Beste Drogisterij product. Wanneer u uw slakkengel bestelt bij Slakkenwonder, geniet u van de volgende voordelen:

 • Onze slakkengel is verkrijgbaar in 50ml en 200ml;
 • Leveringen boven de 60 euro zijn gratis (anders slechts 4,95);
 • Snelle levering (max. 2 werkdagen);
 • Volumekorting;
 • Te gebruiken als dag-en nachtcrème;
 • Veilig verpakt in een speciaal doosje;
  • Naast dat slakkengel een genezende werking heeft tegen puistjes/acne, werkt het ook erg goed tegen littekens, eczeem, psoriasis, zwangerschapsstriemen en rimpels.

   Slakkenzalf kopen

   Wilt u ook de goede werking van slakkenzalf ervaren en onze slakkenzalf kopen? Bestel dan vandaag nog onze award winnende slakkenzalf in de webshop! Gratis levering bij bestellingen vanaf 60 euro.